Wescore Padel

Technische info

WeScore, een digitaal scorebord ontwikkeld om ieders padelervaring te verhogen. Door de juiste materialen te combineren met bepaalde technische eigenschappen kwam een product tot stand dat uitblinkt in eenvoud en precisie.

 

Sensoren

Zoals de handleiding omschrijft, wordt het scorebord aangestuurd door een rode en blauwe sensor. De sensoren zijn zo ingesteld dat ze wél reageren op een padelracket, maar niet op een bal die toevallig langs de sensor passeert. 

Met wélk racket je het scorebord bedient speelt geen rol, hoe je het racket aanbiedt wél. We benadrukken graag dat de sensor afgedekt moet worden door de zijkant/dwarse kant van je racket. Dit is qua handeling het meest natuurlijke én verhindert dat het scorebord fouten registreert.

Batterijduur

Bij aankoop van een scorebord wordt standaard een oplader meegeleverd. Zoals het woord aangeeft heb je de oplader enkel nodig om de batterij van het scorebord op te laden. WeScore kan tijdens een wedstrijdje padel draadloos gebruikt worden!

De batterij van het scorebord gaat zo’n 8u mee. Tijd genoeg om je padelsessie af te ronden of om de eindrondes van een tornooi te spelen. Want ja hoor, ook clubs kunnen het scorebord inzetten! Dankzij een draadloze afstandsbieding bedient een supporter het scorebord vanaf de zijlijn.

Behuizing

Het scorebord is opgebouwd uit zeer lichte behuizing en zo afgewerkt dat het volledig waterdicht is. Dat betekent dat het materiaal op zich tegen water kan en het scorebord ook bij vochtig weer of lichte regen gebruikt kan worden.

MAAR: ondanks de krachtige zuignap, is het niet vanzelfsprekend om het scorebord op nat glas te bevestigen. Enige voorzichtigheid is hier niet overbodig. 

LED-SCHERM

De voorzijde van het scorebord bestaat uit een led-scherm waarop je de score afleest. De intensiteit van de LEDs past zich automatisch aan naargelang het omgevingslicht. Alles voor optimale leesbaarheid van je score!

CONFORMITEIT

Het scorebord is ontwikkeld conform de Europese wetgeving en is CE-gekeurd. WeScore is in België bedacht, ontwikkeld én geassembleerd. Het product kwam tot stand door een nauwe samenwerking tussen TVR Engineering en Herwebo BV. Twee Belgische bedrijven met een passie voor padel! Lees er meer over op de ‘over ons‘ pagina.